Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Zuurkool Salade met garnalen

Zuurkoolsalade met garnalen
Salades, Visgerechten, Ovengerecht

Zuurkoolsalade met garnalen

Macro's (per portie)

Vetten 48% (27 g)
Eiwitten 20% (25 g)
Vezels 4% (5 g)
Koolhydraten 48% (27 g)
502 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Pompoen
1
kg
Kokosolie
1
el
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak
Zuurkool
500
g
Peterselie
2
el
Verse salie
2
el
Hollandse garnalen
400
g
Olijfolie
6
el
Kastanjes (gepeld)
250
g

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 20

1

Snijd de pompoen in parten snijd de peterselie en salie fijn.

2

Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

3

Wrijf de pompoenparten in met kokosolie en verdeel ze over de bakplaat.

4

Rooster de pompoen in 20 minuten gaar en bestrooi vervolgens met peper en zout.

5

Meng in een kom de zuurkool met kastanjes, peterselie, salie, garnalen en olijfolie. Schep er de pompoenparten doorheen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.