Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

4 comments

Honing-mosterd-balsamico dressing

Honing-mosterd-balsamico dressing
Sauzen, Dips & Dressings

Honing-mosterd-balsamico dressing

Dit is een lichtere en zoetere variatie op de welbekende honing-mosterd dressing en is lekker bij bijvoorbeeld kip- of tonijnsalade. Handig om altijd wat van in huis te hebben dus! Het voordeel is dat je deze dressing maakt met ingrediënten die je meestal standaard in huis hebt (ik tenminste). Zo kun je in een handomdraai, letterlijk, deze dressing maken.

Macro's (per portie)

Vetten 66% (7 g)
Eiwitten 0% (0 g)
Vezels 0% (0 g)
Koolhydraten 66% (7 g)
95 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 6

Potje 1

Honing
3
el
Olijfolie
3
el
Mosterd
0.5
el
Balsamico azijn
0.5
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 0

1

Doe alle ingrediënten samen in een glazen potje met deksel. Doe de deksel erop.

2

Schud het potje tot alle ingrediënten zijn vermengd tot een egale dressing.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

4 gedachten over “Honing-mosterd-balsamico dressing”

  1. Gebruik je voor deze dressing witte of rode balsamicoazijn?

    Beantwoorden
    • Hoi Jose,

      Hiervoor kan je de donkere balsamicoazijn gebruiken.

      Groetjes, Myra Team Paleo

      Beantwoorden
  2. Hoe en hoe lang kan je deze dressing het beste bewaren?
    Het is echt een lekkere dressing. Alleen moet je hem wel weer schudden voor gebruik.

    Beantwoorden
    • Hallo Mariska,

      Je kan de dressing het beste in de koelkast bewaren, voor ongeveer een week.

      Groetjes, Myra Team Paleo

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.