Smelt Elk Pondje Overtollig Vet Weg. Zonder Training. Zonder Diëten. Zonder Honger. Zonder Doorzettingsvermogen. Zonder Supplementen.

mitchel-auteurHey! Mijn naam is Mitchel van Duuren, auteur van 6 verschillende Paleo kookboeken en de bestseller “de Paleo Revolutie”.Ik en mijn team hebben de afgelopen jaren vele duizenden mensen geholpen met de Paleo lifestyle en hebben honderden klanten ENORME transformaties zien doormaken (vrij van diabetes of andere medicijnen, +40kg afvallen, reuma als sneeuw voor de zon verdwenen… dat soort dingen).

Alleen al door je manier van eten aan te passen en op te letten met welke ingrediënten jij jouw maaltijden bereid kan een gigantische positieve impact hebben op de rest van je leven.

En of het lekker is…?

Vraag je je wellicht af?

De meeste mensen die Paleo zijn gaan eten zijn verbaasd dat je zoveel kunt eten en dat deze manier van eten echt gezond voor je is.

De heerlijke Paleo maaltijden zijn simpel, super lekker, gemakkelijk te maken, maar daarnaast ook erg speciaal. Elk ingrediënt is gekozen voor zijn vetverbrandende eigenschappen … en helpt jou mee om drie veel voorkomende (maar onbekende) redenen van vetopslag en gezondheidsproblemen te voorkomen!

En DAT is het geheim!

In plaats van uithongeren, jezelf dingen ontzeggen, sporten, of een andere manier van martelen om je overtollige kilo’ te verliezen …

Ga jij jouw lichaam VOEDEN met heerlijke brandstof die dit werk VOOR jou gaat doen — met smakelijke, vullende maaltijden gemaakt van gezonde, vet verbrandende ingrediënten!

mitchel-lusteloos2Als ik eerlijk ben, ik probeerde niet eens om gewicht te verliezen (en toch gebeurde het) toen ik deze manier van eten ontdekte.

Ik probeerde simpelweg uit een lusteloze periode te komen.

Het begon allemaal een jaar of 4 geleden

camper-amerikaIk maakte met mijn vriendin (nu vrouw) een rondreis van 3 maanden door het westen van Amerika. Doordat we een camper hadden gehuurd die vrij “opzichtig” was hadden we overal veel aanspraak.

Waar we ook kwamen, de camper was altijd gespreksstof. In San Diego ontmoeten we een stelletje (Jeff & Rachel) van onze leeftijd en het klikte direct.

Ik legde uit dat we de rondreis deels aan het maken waren omdat ik zelf even niet meer wist wat ik moest doen. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn bedrijf begon een sleur te worden, ik sliep al weken niet goed en had geen energie meer om dingen met beide handen “aan te pakken”.

Inmiddels had ik al vele dingen geprobeerd zoals superfoods naast mijn “normale voeding”, een eiwitrijk dieet, duursport voor meer energie.

Ik had het idee dat ik supergezond bezig was.

Niks hielp. Ik bleef me voelen als een zak hooi met benen.

Weglopen van mijn “problemen” leek de enige optie voor mij. Een vakantie, dan zal alles wel weer goed zijn.

Jeff had een ander idee. Ga naar de oorsprong van het probleem. Waarom was ik zo moe? Hij vertelde me over de Paleo lifestyle en wat voor effect dit had op hun leven.

Ik hoorde toen voor het eerst dat mijn
“gezonde voeding” misschien wel de oorzaak was
voor mijn moeheid en energietekort!

Mijn zoektocht naar Paleo en gezonde voeding begon. Ik las een Engelstalig boek over Paleo en dacht… ik probeer het gewoon.

Niemand anders had me ooit eerder gewezen op het idee om mijn voeding aan te passen voor meer energie.

Het grappige was nog… ik had al jaren een grote interesse in fitness en sportvoeding. Ik wist wel wat te eten, toch?

Verrassend Genoeg – NIET DUS!

Mijn dagelijkse voeding bestond uit bruine boterhammen met kipfilet of pindakaas, magere kwark, magere melk, aardappelen, pasta, groenten en vlees en weinig junk food.

Klinkt behoorlijk “gezond”, toch?

mijn-eten-vroeger

Uhmmm – NEE!

Het was niet veel beter voor me dan een menu bij de KFC waar ik altijd zo gek op was.

kfc-menu

Plus ik ben gek op eten, en hetgeen wat ik at was niet smaakvol.

Toen ik meer begon te leren over de Paleo lifestyle zag ik direct ook veel overeenkomsten tussen mijn gezondheidsproblemen en die van vele andere mensen.

Mijn problemen waren simpelweg het resultaat van
3 sneaky gezondheid killers waar de meeste Nederlanders onder gebukt gaan.

Ik noem ze de “kampioenen voor een lusteloos leven” maar zijn daarnaast ook verantwoordelijk voor serieuzere dingen als alleen lusteloos zijn zoals: hartproblemen, kanker, auto immuunziekten, chronische pijn, hormonale problemen, huidproblemen, allergieën en natuurlijk overgewicht.

De 3 Killers waar je voor uit moet kijken zijn:

suiker

Teveel Suiker

… van bewerkte en kunstmatige voeding kan lijden tot hyperinsulinemie. Hyperinsulinemie heeft verband met ontstekingen in het lichaam, diabetes, stemmingswisselingen, Alzheimer, en moeite met het verliezen van gewicht — omdat insuline het hormoon is dat vetopslag veroorzaakt.

vetten

Giftige vetten

… van fabrieksmatige plantaardige olie met de verkeerde Omega 3 en Omega 6 vetratio. Dit helpt mee aan hartproblemen, hormonale disbalansen en ontstekingen.

graan

Voeding die de darmen irriteert

… zoals graan met gluten en vetarme melkproducten. Slechte darmgezondheid kan zorgen voor reumatische klachten, autoimmuun ziektes en vele andere kwalen.

Het eerste moment dat ik begon te twijfelen aan mijn eetpatroon was toen ik een Engelstalig boek las over het “Paleo” dieet. De theorie klonk best heel logisch maar ik vond het toch een beetje gek. De nieuwe manier waarop ik moest even stond namelijk lijnrecht tegenover de manier waarop ik op dat moment at en dacht dat gezond was!

Ik kon allerlei lekkere dingen eten die ik eerst altijd moest vermijden zoals…

 • Roomboter
 • Kokosproducten met verzadigde vetzuren
 • Eieren
 • Steak, lamskoteletten, en ander rood vlees
 • Speklappen en worstjes

En nog veel meer heerlijke, sappige en natuurlijke voeding en ingredienten die door iedereen op de “verboden” lijst werden gezet…

Dit allemaal door leugens die de wereld in zijn geholpen door de voedingsmiddelen industrie die zoveel mogelijk verpakt, geconserveerd en kunstmatige voeding wil verkopen!

De waarheid is echter, dat het eten van deze natuurlijke, voedzame ingrediënten
juist goed voor je is!

vlees-jammieJe lichaam snakt ernaar. Al honderd duizenden jaren lang eten onze voorouders op deze manier. Door het eten van verse, natuurlijke voeding werden onze “holbewoner” voorouders slank, fit en gezond. Er waren in die tijd geen sporen te vinden van te dikke mensen, hartproblemen of diabetes.

Moderne ideeen over “voeding” hebben ervoor gezorgd dat we als mensheid ineens een shift maakten. We begonnen voeding te vermijden die goed voor ons is, en ruilden dit in voor voeding die ons elke dag dikker en ongezonder maakt.

Des te meer ik begon te leren over deze manier van eten die genetisch gezien het beste voor ons lichaam is, des te enthousiaster en geïnteresseerd ik raakte. Het klonk logisch en ik wist dat de enige manier om erachter te komen of het ook bij mij werkte was om het te proberen.

Ik gaf het een periode van 30 dagen.

Ik had niks te verliezen. En mocht het niet werken, dan had ik toch heerlijk gegeten van de Paleo voeding die ik normaal nooit zou eten!

Maar ik begon me langzaam maar zeker BETER te voelen.

Voor het eerst in jaren voelde ik me verzadigd na een maaltijd. Mijn snak naar tussendoortjes verdween. Ik kon letterlijk VOELEN hoe mijn lichaam alle voedingsstoffen die ik at absorbeerde. De dierlijke eiwitten van een goed stukje vlees, de vetten uit de kokosolie, de groenten en fruit vol vitamines… en af en toe heerlijke zelfgemaakte toetjes gemaakt van ECHTE ingredienten… Mijn lichaam was me dankbaar!

salade-jammieHet duurde niet lang voordat mijn energie terugkwam. Het leek alsof ik de hele wereld aan kon. Ik verloor bijna 7 kilo in 2 maanden tijd terwijl ik de rondreis aan het maken was!

Toen ik weer terug in Nederland aankwam was het een raar idee voor mij om weer “normaal” te eten. Ik bleef doorgaan. Ik plakte er nog eens 30 dagen aan vast. En nog eens.

Ik experimenteerde een beetje en nam af en toe een boterham of een bak yoghurt. Maar iedere keer als ik dat deed voelde ik me weer moe en lusteloos. Ik kreeg daarnaast last van mijn darmen.

Het smaakte me trouwens ook niet eens meer zo lekker. Mijn Paleo maaltijden waren veel “voller”, rijker van smaak.

Wat begon als een experiment is nu al ruim 6 jaar mijn manier van leven geworden.

Het is mijn manier om gezond oud te worden!

Ik bestudeerde alles over het Paleo dieet en begon een blog en een receptenpagina. Ik begon andere mensen enthousiast te maken.

In mijn naaste omgeving leek dit niet zo moeilijk omdat iedereen onder de indruk was van mijn resultaat. Iedereen vroeg naar mijn “geheim”.

mitchel-voor-na

Mijn familie, vrienden, kennissen en later ook de mensen die mijn website bezochten behaalden prachtige resultaten.

Het vet leek weg te smelten bij mensen die gewicht moesten verliezen zonder dat ze hier echt moeite voor moesten doen!

(Bij jou KAN DIT OOK!)

Ze lieten simpelweg een aantal voedingsbronnen weg uit hun eetpatroon en ruilden het in voor andere (veel lekkerdere) dingen.

Ik begon steeds meer informatie te delen, en zag bij mezelf, en bij mijn klanten geweldige resultaten.

Ook ontdekte ik wat WEL en NIET werkte tijdens het volgen van Paleo en onderzocht ik de valkuilen.

In 2 jaar tijd had ik de code gekraakt om Paleo succesvol te volgen voor snel, gemakkelijk en blijvend gewichtsverlies.

Als je onze Paleo manier volgt, dan zal je op de automatische piloot gaan afvallen.

Het enige wat je hoeft te doen is de focus te leggen op het eten van de juiste (zalige) voeding. Wanneer je dit doet begint je lichaam zich los te weken van jouw overtollige vet.

 1. Nooit meer snacken naar tussendoortjes en junk food (dit is de reden waarom zoveel mensen andere diëten niet volhouden)
 2. Geen zorgen meer over hoeveel minuten je op de loopband hebt gestaan (de loopband is zelfs SLECHT voor je)
 3. Geen obsessie meer over je gewicht, een hongerbuik of een lusteloos gevoel

Mijn Klanten behalen GEWELDIGE Resultaten!

Marleen:

marleen-succesverhaal“Na mijn jarenlange strijd met mijn gewicht(aankomen, afvallen, aankomen) en allerlei lichamelijke klachten(slechte spijsvertering en dus stoelgang, geen energie) heb ik het roer omgegooid en ben ik met behulp van Paleo in een jaar tijd 30 kilo afgevallen.

Paleo heeft mij bergen energie, een mooi slank lijf en mijn leven teruggegeven. Fijne bijkomstigheid: ik ben enorm van koken gaan houden en probeer iedereen in mijn omgeving te ‘besmetten’ met mijn Paleo virus door het posten van recepten op mijn Facebook pagina.”

De 30-Daagse Paleo Challenge smelt kilo’s vet weg ZONDER te diëten, ZONDER vermoeiende work-outs en ZONDER LEUGENS!

Als je ooit eerder hebt geprobeerd om gewicht te verliezen, dan ben je vast wel eens in aanraking gekomen met één (of meer) van deze 4 GROVE LEUGENS die ervoor zorgen dat elk dieet faalt. Laten we ze voor eens en altijd ontmaskeren:

#1 “Light” en “Suikervrij” is Gezond (ONJUIST)

Light, vetvrij en suikervrije voeding worden vaak in de markt gezet als gezonde alternatieven.

light-chipsDit betekent echter niet dat ze ook daadwerkelijk gezond zijn!

Hier is een geheimpje dat ze je liever niet vertellen.

“Light” en “suikervrij” zijn andere woorden voor “vol met kunstmatige gifstoffen”.

Als een product “vetvrij” is gemaakt dan betekent dat vaak dat er een stuk meer suiker in is gestopt om dit te compenseren.

Als een product dan ook nog eens “suikervrij” is dan zitten er BAKKEN met chemische stoffen in zoals aspartaam en andere zoetstoffen die als katalysator dienen voor welvaartsziekten zoals kanker en diabetes.

Wanneer jij dus dit soort producten laat staan, verminder je het risico op kanker (van de chemische toevoegingen) en op diabetes (van alle extra suiker in vetvrije producten)…

#2 Meer Beweging = Meer Afvallen (ONJUIST)

Natuurlijk is actief blijven en sporten een goed iets.

hardlopenMaar met je tong buiten boort een uur op de loopband staan is niet de meest effectieve manier van vet verbranden. Erger nog, het kan jouw vetverbranding juist tegenwerken.

Jouw lichaam wordt goed in het opslaan van de brandstof die het gebruikt tijdens het sporten. Op de loopband verbrand je voornamelijk vet. Juist.

Maar je lichaam denkt… Als hij dit morgen weer gaat doen moet ik voldoende voorraad houden.

Er zijn slimmere manieren om te sporten en vet te verliezen.

Denk niet automatisch dat meer beweging = meer gewichtsverlies, want dit is een groot misverstand.

#3 Eet Minder om Af te Vallen (ONJUIST)

Bijna iedereen heeft dit wel eens gehoord en gelooft het ook.

eet-minderVele diëten zijn hierop gebaseerd, wat er uiteindelijk toe leidt dat je zo gefrustreerd raakt van de honger dat je alles begint te eten wat in je buurt komt.

En uiteindelijk zit je dan weer met je neus in een zak chips.

Wanneer je enorm gaat letten op de hoeveelheid calorieën, krijgt je hersenpit een seintje dat er een tekort is en dat het krampachtig moet vasthouden aan de vetreserves, wat ervoor zorgt dat het moeilijker is om gewicht te verliezen.

Deze leugen is niet alleen onjuist, het is ook nog eens gevaarlijk. Als je namelijk maar lang genoeg een tekort aan calorieën neemt kan dit ervoor zorgen dat je te weinig voedingsstoffen binnen krijgt en kun je zelfs een eetstoornis ontwikkelen.

Conclusie: Doe het niet. Ik laat je zo direct zien wat je beter kunt doen.

#4 Het eten van Vet maakt je Vet (Onjuist)

De waarheid is, dat het eten van vet een perfecte manier is om vet te verbranden – ALS je weet welke soorten vet je moet eten.

kokosnootEr zijn een paar soorten vet die gezond zijn en die de eigenschappen hebben om vetverlies te versnellen. Vele andere vetten zijn giftig voor je lichaam.

Wanneer je de juiste balans van gezonde vetten eet dan train je jouw lichaam om vet te gebruiken als brandstof (in plaats van suiker).

Dus eet gerust roomboter, en voel je niet schuldig als je die steak eet.

.

.

Zoals je kunt zien, is het niet jouw schuld. Er zijn veel leugens de wereld in geholpen over hoe je het beste gewicht en vet kunt verliezen.

Al deze leugens hebben ervoor gezorgd dat jij niet het lichaam hebt wat je zo graag wilt.

Als je één van de miljoenenen Nederlanders en Belgen bent die ten prooi is gevallen voor de diëten die de afslankmarkt probeert door te duwen (ondersteund door de voedingsmiddelenindustrie), besluit dan nu om de waarheid te geloven!

Omdat als jij doorgaat met het eten van deze gevaarlijke voeding, je nooit gewicht zult gaan verliezen. Je zult zelfs aankomen, terwijl jouw lichaam een strijd aangaat die nooit gewonnen kan worden.

Uiteindelijk kan je lichaam de hoeveelheid gifstoffen niet meer opschonen. Wordt je moe, lusteloos, of eindig je met één van de vele “welvaartsziekten”.

Kies er maar één: Wordt het kanker, alzheimer, diabetes…?

Ik wil niet dat dit jouw toekomst is. Ik ben nog jong, en heb het vrij snel om kunnen keren. Ik weet hoe vervelend het is om dik te zijn en je (plat gezegd) klote te voelen.

Alles gaat duidelijke worden op het moment dat we samen gaan werken aan de oplossing. Inclusief wat je moet doen om een slank, sterk en gezond lichaam te krijgen.

Ben jij klaar om jouw vet weg te smelten met het eten van lekkere, smakelijke, water-in-de-mond-lopende, vullende voeding?

In het kort, zal ik je vertellen hoe het werkt:
Eet optimale voeding vol voedingsstoffen en minimaliseer gifstoffen door het nabootsen van het voedingspatroon van onze Paleo voorouders. Door dit simpelweg te doen verminder je drastisch alle vormen van ontstekingen in je lichaam, geef je je stofwisseling een impuls, en zal je lichaam beginnen te transformeren naar slank en krachtig.

Het is slechts 30 dagen…

In deze periode laat je je lichaam opnieuw kennis maken hoe zij vet moet gaan verbranden als brandstof. Je zult herstellen van het eetpatroon wat je de afgelopen jaren alleen maar ongezonder heeft gemaakt. Energie zal door je lichaam stromen en gifstoffen zullen worden afgestoten.

Als je begint en 30 dagen volhoudt… zul je je zo goed voelen dat je nooit meer terug zult grijpen naar je “oude manier” van eten.

En je kunt VANDAAG beginnen…

Ruim 3 jaar geleden heb ik tientallen mensen 1-op-1 begeleid met mijn Paleo methode. Het was een prachtige tijd, maar ik kon op die manier maar een beperkt aantal mensen helpen natuurlijk.

Zonde, want deze informatie en dit programma VERDIENT HET OM IN JOUW HANDEN terecht te komen.

Eind 2014 nam ik mijn kennis en ervaring en ontwikkelde ik een uitgebreid programma zodat jij dezelfde resultaten als mijn klanten THUIS kunt ervaren.

En vandaag, nodig ik je uit om mee te doen aan onze Paleo Challenge van 30 dagen. Net als inmiddels 2136 mensen die ons Paleo programma gevolgd hebben.

Maak niet de vergissing dat dit weer een dieetboek is zoals alle andere uit de boekwinkel (ik heb ze allemaal gelezen btw.)

Nope, dit is het resultaat van jarenlange ervaring, zelfstudie, en RESULTATEN .. met mijzelf, vrouw, familie, vrienden en duizenden klanten.

 • Ik weet wat werkt en wat niet als het aankomt op het volgen van “Paleo”.
 • Ik weet precies waar mensen vastlopen.
  En wat je moet doen om dit te vermijden.

 • Ik ken de tijdsbesparende trucjes en de kortere wegen naar sneller resultaat, met minder tijd in de keuken.
 • Ik ken jouw uitdagingen en zorgen, en ik weet hoe ik je moet ondersteunen.

Ik laat je zien welke voeding eigenlijk vergif is voor jouw kostbare lichaam en hoe dit zich omzet in allerlei ziektes, en welke voeding deze processen kan afremmen of zelfs om kan zetten naar een positief effect op het lichaam.

Specifieke studies naar het Paleo dieet hebben aangetoond dat het volgen van deze lifestyle een gunstig effect heeft op hart en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk en gewichtsverlies.

Ik weet dat dit waar is, want heb het met eigen ogen gezien. Niet alleen bij mij, maar ook bij duizenden klanten en … mijn vrouw. Alle informatie uit deze wetenschappelijke onderzoeken is nu beschikbaar voor jou als praktische, stap-voor-stap handleiding die het makkelijk, snel en plezierig maakt …

Het is de Paleo Challenge
… een 30 Dagen Paleo Programma!

nathalia-2maanden
Deze prachtige dame hier is MIJN VROUW Nathalia! We zijn getrouwd en hebben samen drie kinderen, Lucas en Oscar en sinds kort Gemma. Na de tweede zwangerschap was het lichaam van Nathalia behoorlijk uit shape (logisch na 2 zwangerschappen). Ongeveer 4 maanden na de geboorte van onze tweede zoon is de eerste foto die je hier ziet genomen. Op dat moment is ze weer VOL Paleo gaan doen samen met sport.De tweede foto is ongeveer 9 weken later genomen (-6 kilo). Ze is trots op zichzelf en ik op haar!

Paleo werkt ook bij mijn vrouw.. en ik weet zeker ook bij jou! We zijn FOR REAL! We doen dit zelf, en willen jou ook ondersteunen.

Doe mee met de 30 Daagse Challenge
en ZIE WAT ER GEBEURT!

De aankomende 30 dagen, volg jij ons stappenplan en eet je heerlijke Paleo recepten als je honger krijgt!

quiche

 • Geen calorieën tellen.
 • Geen porties afwegen. Geen punten tellen.
 • Geen uren in de sportschool!

En het werkt zelfs voor je als je:

 • Superdruk bent.
 • Als je blessures hebt waardoor je niet kunt sporten.
 • Als je extreem veel gewicht wilt verliezen
 • Denkt dat je alles geprobeerd hebt.

Judith:

Begin oktober 2015 ben ik begonnen met de paleo lifestyle en de eerste week eerst met het ontbijt, al snel volgde de lunch en het diner. In de Herfstvakantie mijn laatste energiedrankje gedronken en hierna alleen nog maar water en thee (zonder suiker, vond ik in het begin echt vies).

Ik deed het absoluut niet om af te vallen maar ik ben inmiddels 15 kilo kwijt. Er mogen er nog 11 af maar lukt dit niet, is het ook prima. Belangrijkste is dat ik van mijn suikerverslaving af ben, ik lekkerder in mijn vel zit en energie voor 10 heb. Na 10 kilo kwijt geraakt te zijn ben ik weer begonnen met sporten o.a. hardlopen met Evy en ik geniet weer.

judith-veldstra

Thuis ben ik een ander mens, ik straal weer en zat ik vroeger na het werk uitgeblust op de bank, sta ik nu in de keuken om nog even een soepje te maken. Al vele recepten geprobeerd, sommige voor herhaling vatbaar en er ontzettend van geleerd, nieuwe groenten en smaken ontdekt.

Door het gewichtverlies gaat alles op mijn werk ook makkelijker en mijn cliënten vinden het geen probleem als mijn soep even in hun koelkast staat. Ook mijn cliënten zien het verschil en vragen aan mij wat ik die week heb gemaakt en of ze de foto’s van het eten mogen zien.

Na 5 maanden dit grote effect te voelen, ik stop niet, nog nooit zo goed gevoeld!

Mieke:

mieke-komenIn oktober 2015 heb ik van de ene op de andere dag het roer omgegooid: alle ‘troep’ uit mijn keuken, een aantal recepten uitgezocht welke ik zou gaan maken en hop! Naar de supermarkt!

De eerste 3 dagen gingen geweldig, “eitje!” dacht ik nog… Daarna ben ik een week lang bijzonder beroerd geweest, ik kon geen stap verzetten. Ik was slap, duizelig, koorts, heel vergeetachtig, misselijk en getrouwd met het toilet. Zelfs mijn menstruatie raakte van het padje af. Gelukkig kwam ook hier weer mijn sterke wil om de hoek kijken: dit moest en zou mij lukken! Na vier weken was ik weer in staat na mijn werk naar de sportschool te gaan en kon ik rustig aan opnieuw gaan opbouwen.

Inmiddels zijn we drie maanden verder. Het lijkt al veel langer, het paleo leven zit helemaal ingebakken.

Ik eet 95/5 paleo, zonder ook maar enige moeite. Ik voel me veel fitter, sta positiever in het leven, mijn huid is weer netjes i.p.v. armen en gezicht vol jeukende bultjes en ik ben 8 kilo lichter zonder het gevoel dat ik daar keihard voor heb moeten werken.

Oké… Ik wil je ook even vertellen wat de Paleo Challenge allemaal NIET is!

 • Het is GEEN magische pil. Je zult fantastische resultaten zien. Maar je moet de Paleo lifestyle regels opvolgen.
 • Het is GEEN “hype dieet”. Mensen hebben miljoenen jaren op deze manier gegeten. Je gaat eigenlijk terug naar de manier van eten die wel werkt voor je lichaam.
 • Het is GEEN trucje. Er is enorm veel wetenschappelijk onderzoek en bewijs die de Paleo manier ondersteund, plus honderd duizenden mensen over heel de wereld hebben gekozen om “Paleo te gaan”.
 • Het is GEEN crash dieet, een uithonger dieet of een sport-jezelf-dood dieet.

spiegel-250pxIn tegenstelling! Het is eigenlijk helemaal geen dieet. Het is een lifestyle waarbij gewichtsverlies slechts één van de vele “bijwerkingen” is.

Als je het programma volgt, zal je huid er beter uitzien … deze begint al te stralen in de eerste week. Je begint gewicht te verliezen net zolang tot je het lichaam hebt wat je van oorsprong hoort te hebben (zonder vetrand).

Blijf je op deze manier eten zul je geen kilo meer aankomen.

Mocht je op zoek zijn naar een magische pil of een supplement die op één of andere magische wijze al jouw overtollige kilo’s van zaterdag op zondagnacht laat verliezen (waarvan jij weet dat dit onzin is)… Verlaat deze pagina dan nu.

jurk-250pxMaar als jij energiek wakker wilt worden in de ochtend… Blij wilt zijn als je in de spiegel kijkt, je gezonde huid ziet… je glanzende haar en je slanke maar sterke lichaam ziet…

Als je die strakke spijkerbroek (weer) aan kunt… er goed uitziet in welke kleding dan ook… Een paar kledingmaten kleiner gaat in minder tijd dan je ooit had durven dromen… zonder jezelf uit te hongeren…

Dan is dit de enige manier
waarop je zou moeten eten.

Nogmaals, je eet voeding die je lichaam herkent en binnen hoort te krijgen. Het is de meest natuurlijke manier van eten die je je kunt voorstellen. En het is daarnaast ook nog eens erg smaakvol.

Maar het meest overtuigende bewijs dat ik je kan geven dat dit wél werkt is om je uit te nodigen dit 30 dagen vol te houden en het zelf te zien.

Lisette:

Toen ik 48 werd kreeg ik overgangsklachten en door opvliegers een slechte nachtrust.
Een nicht van mij was met Paleo begonnen om van haar reumaklachten af te komen en zij had het weer van een kennis die daar goede resultaten mee had. Op een gegeven moment ben ik gewoon gaan googelen naar Paleo. Ik ben begonnen met brood, aardappelen en rijst te laten staan. Daardoor at veel meer vlees en eieren, en wat me vooral aansprak is dat je geen honger hoeft te hebben. Stukje bij beetje breidde ik mijn eetpatroon uit naar steeds meer Paleo.

lisette

Het is voor mij een levensstijl geworden. Ondanks de overgangsklachten en de daarbij horende vermoeidheid voel ik me veel energieker en heb ik veel minder last van verkoudheden. Ik voel me weer prettig in mijn lichaam en ik heb een balans gevonden in mijn eetpatroon. In September eet ik 2 jaar Paleo.

Lisette is lerares, heeft 2 kinderen en is 25 kg afgevallen door middel van Paleo.

Hier is een kans om de Paleo Challenge
– 30 Dagen Paleo te proberen ZONDER RISICO!

Meld jezelf vandaag aan, en je kunt dit thuis gaan gebruiken…

challenge-all-500px

30 Dagen Paleo Challenge

>> 97 euro waarde

In deze challenge leer je:

 • De sleutel tot gezondheid die niks te maken heeft met voeding of sport. Dit is zo belangrijk dat het jouw gewichtsverlies kan saboteren als je geen stappen neemt om dit te ontwijken.
 • Waarom dat wij, ondanks de grote stappen in de Westerse wereld qua medicijnen, steeds maar zieker en zieker worden… En hoe jij direct het risico op welvaartsziekten kunt verminderen door het vermijden van één voedingsbron.
 • De nummer #1 verslaving van Nederlanders (het antwoord zal je verbazen) en hoe jij het patroon van deze verslaving kunt doorbreken

Maar dat is nog niet alles…

weekmenus-no-shadow

2 Menu’s en Planners & Boodschappenlijstjes

>> 67 euro waarde

De Paleo Challenge bestaat uit 2 Menu’s, Planners en Boodschappenlijstjes.

Menu 1 met Hoogwaardige Paleo Recepten

 • Compleet menu voor 4 weken met professionele recepten en foto’s
 • Gemaakt en gefotografeerd door Sjanett (van o.a. 15 Min Paleo en Paleo á la Carte)
 • Veel smaak en heel divers

Menu 2 met Snelle / Praktische Paleo Recepten

 • Compleet menu voor 4 weken met snelle recepten van Mitchel
 • Bedoeld voor mensen met minder tijd
 • Geen ingewikkelde ingrediënten en makkelijk te bereiden

dagelijkse-mails

Dagelijkse Motivatie E-mails

>> Motivatie & Resultaat (onbetaalbaar)
 • Deze mails houden je on-track tijdens je Paleo avontuur
 • Worden super gewaardeerd door Foodie Challengers
 • Boordevol motivatie, inspiratie en informatie

BONUS: TIJDELIJK krijg je ook nog
deze DRIE Paleo (recepten)boeken GRATIS!

alles-samen

15 Minuten Paleo (digitaal)

>> 37 euro waarde

Het 15 Minuten Paleo kookpakket verkopen we ELKE dag tientallen keren voor de prijs van 37.00 euro. Het bevat 3 delen met ruim 150+ Paleo recepten die binnen 15 minuten te bereiden zijn.

Wij weten als geen ander met een druk gezin en een bedrijf dat lang in de keuken staan niet altijd prioriteit heeft, daarom hebben we dit kookpakket met snelle recepten ontwikkelt! Het digitale pakket bestaat uit:

 • Paleo in 15 Minuten deel 1 (100+ pagina’s aan recepten)
 • Paleo in 15 Minuten deel 2 (39 extra recepten)
 • Paleo in 15 Minuten deel 3 (35 extra recepten)

Daarnaast krijg je het bonusmateriaal:

 • Paleo BBQ Special
 • Paleo IJsjes Special
 • Paleo Keuken Basics
 • 25 Makkelijke Paleo Succestips

Dit is het meest uitgebreide Paleo kookpakket op de Nederlandse markt!

sneak-peak-recepten-SSP

Super Simpel Paleo (FYSIEK)

>> 37 euro waarde

Met Slechts 5 Ingrediënten Per Recept… Maken Wij Paleo zo Simpel dat Iedereen van de Gezondheidsvoordelen van deze Effectieve Lifestyle kan Genieten!

Dat is het doel van dit prachtige kookboek Super Simpel Paleo.

Het bevat 130+ pagina’s aan recepten en maaltijdplanners + boodschappenlijstjes, speciaal voor mannen en vrouwen van 30 jaar en ouder die graag SNEL resultaat zien… zonder de hele dag in de keuken te staan en op zoek moeten naar moeilijk ingrediënten.

Bij dit digitale boek krijg je het volgende:

 • 21 simpele ontbijt recepten
 • 21 simpele lunch recepten
 • 21 simpele diner recepten

Daarnaast krijg je het GRATIS bonusmateriaal:

 • Super Simpele Paleo Snacks en Toetjes
 • Super Simpele Smoothies
 • Super Simpele Juices
 • Maaltijdplanner en boodschappenlijstje

De Paleo Revolutie (FYSIEK)

>> 27 euro waarde

De Paleo Revolutie” is een “dieetboek” gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en studie naar onze evolutie.

Het is controversieel en gaat recht in tegen alles wat je “denkt te weten” over voeding en is, simpel gezegd de beste handleiding om weer controle te krijgen over je lichaam.

De Paleo Revolutie zorgt ervoor dat je:

 • Nooit meer gaat jojo-en
 • Deze leefwijze de rest van je leven wilt volgen
 • Super gezond door het leven gaat
 • Meer energie krijgt dan je ooit gevoeld hebt
 • En meer…

Dit alles om jou te voorzien van ALLES dat je nodig hebt om je doelstelling te behalen!

Het tarief voor mijn 1-op-1 coaching was door de enorme vraag tussen de 250 en 350 euro per uur. En mijn klanten waren hier happy mee!

Maar ik weet dat niet iedereen dit kan betalen, en af wil reizen naar Gran Canaria voor een sessie (haha).

(daarnaast ben ik er ook al een tijd mee gestopt om me te richten op het helpen van meer mensen online)

Daarom heb ik mijn totale Paleo ervaring gebundeld in een programma wat je thuis kunt volgen. Zou je alle losse onderdelen uit dit programma en de boeken los moeten kopen zou de waarde hiervan 238 EURO zijn. Dat is de Paleo Challenge, de menu’s en planners, de boodschappenlijstjes, dagelijkse e-mails. Plus de boeken 15 Minuten Paleo en Super Simpel Paleo (digitaal).

Je kunt ermee beginnen voor
een éénmalige investering in jezelf van €67

challenge-all-500px

JA, Ik wil beginnen met de Paleo Challenge!

(en ik krijg de TWEE fysieke boeken GRATIS thuisgestuurd)

logos-betalen

garantie

Ik nodig je uit om mee te doen aan de Paleo Challenge – 30 Volle Dagen Paleo voor een fantastisch resultaat. Eet wanneer je honger hebt en neem de tijd om echt van je eten te genieten. Maak je ook niet te druk over sport, er zit een module bij maar dit is alleen als je je resultaten wilt maximaliseren. Ook zonder sporten gaan jouw kleren losser zitten, en zie je het vet van je lichaam verdwijnen.

Voel meer energie en slaap dieper… Zie hoe je gezondheid met sprongen vooruit gaat… En mocht je nou na 30 dagen dit programma te volgen niet compleet weggeblazen zijn met het resultaat, dan wil ik je verzoeken om een terugbetaling aan te vragen. Het is een win-win situatie. De enige manier waarop je kunt verliezen is als je NIKS doet. Maar ik raad je aan om snel te handelen want ik weet niet hoelang ik de gratis boeken nog weg blijf geven bij de Paleo Challenge.

Veel gestelde vragen

V: Wat als ik niet weet hoe ik moet koken?

A: Je hoeft alleen de focus te leggen op de ingredienten. Het koken is geen enkel probleem omdat elk recept gemakkelijk is om te volgen. Zodra je de gemakkelijke stappen uit recepten volgt, zul je zien dat je lichaam op een natuurlijk manier gewicht begint te verliezen.

V: Ik denk niet dat ik mijn favoriete voeding op wil/kan geven.

A: Dat is het mooie aan Paleo. Zodra je 3 weken verder bent en je lichaam vertrouwd begint te raken aan je nieuwe lifestyle… heb je geen trek meer in je “oude favoriete voeding”. Het zorgt ervoor dat je kunt breken met je oude ongezonde gewoontes.

V: Ik heb niet zoveel te besteden en kan biologisch niet betalen. Kan ik dit nog steeds volgen?

A: Het eten van Paleo zonder al teveel kwijt te zijn aan boodschappen is simpel. Je kunt zelfs besparen op alle bewerkte pakjes en zakjes die je niet meer eet. Als je geen biologisch kunt betalen, doe dan je best om de beste kwaliteit te kopen die je kunt vinden.

V: Kan de rest van mijn familie ook meedoen, inclusief kinderen?

A: JA! Je leert je kinderen een fantastische manier om te eten, hierdoor krijgen ze een veel beter immuunsysteem en een liefde voor gezond eten die ze de rest van hun leven zullen meedragen!

Als je op de start knop klikt …

afrekenen-via-foodie

Er wordt vervolgens automatisch een account aangemaakt op onze Paleo klantenwebsite. De logingegevens van dit account ontvang je direct in de e-mail — samen met de twee bonusboeken 15 Minuten Paleo en Super Simpel Paleo wanneer je nu actie onderneemt!

Denk je het volgende in: je hebt nu al lang genoeg met je gezondheid en overtollige kilo’s lopen tobben…
Als je nog langer zo doorgaat zonder actie te ondernemen, worden de problemen en uitdagingen alleen maar groter: frustratie, depressie, en andere gezondheidsklachten.

Dit kan binnen een minuut veranderen als je begint met de Paleo Challenge.

Ja, het is zeker waar dat je niks hebt kunnen doen tegen de gezondheidsproblemen en het overgewicht wat je nu met je meedraagt.

Je bent voorgelogen door de grote bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie, de dieetindustrie, en iedereen die je verteld dat je minder moet eten en light producten moet gaan gebruiken.

Vandaag is er de mogelijkheid om met een schone lei te beginnen, om een einde te maken aan de leugens en overnieuw te beginnen met de Paleo Challenge.

Ik ben zo zeker van jouw resultaat dat ik je mijn niet-goed-geld-terug garantie geef.

challenge-all-500px

JA, Ik wil beginnen met de 30-Daagse Paleo Challenge!

(en ik krijg de TWEE fysieke boeken GRATIS thuisgestuurd)

logos-betalen


Op jouw gezondheid,

Mitchel van Duuren

PS: Wacht geen enkele seconde meer. Om deze reden:

Deze lage prijs garandeer ik alleen nu. Als je wacht, heb je kans dat ik de bonusboeken weghaal of de prijs verhoog naar de normale €97 die honderden klanten voor jou (met veel liefde en plezier) hebben betaald. En hoewel het maar €67 is voor een nieuw leven, garandeer ik jouw tevredenheid! Je hebt eerlijk gezegd niks te verliezen – behalve je ongewenste kilo’s!

 • Je krijgt toegang tot informatie, video’s en recepten die je nergens anders kunt vinden – die jouw kijk op het leven en eten zullen transformeren!
 • Je leert een geheel nieuwe en HEERLIJKE manier van eten die je helpt met het verbranden van vet, verhogen van energie en langer in volle gezondheid laat leven.
 • Je krijgt een volledig Paleo lifestyle programma – met alles om het jou gemakkelijk en leuk te maken. Voor snel en blijvend vetverlies! Dit allemaal voor minder dan een avondje uit eten!

PS2: Laat dit aub niet aan je voorbij gaan. We kennen allemaal wel iemand die wacht op “het juiste moment” om iets aan de gezondheid te doen – totdat het te laat was. Als je het niet nu doet, doe je het wellicht nooit meer. En dit zou absoluut zonde zijn voor je familie, voor de mensen van wie je houdt, en voor JEZELF!

De tijd vliegt!!!

30 dagen vliegen voorbij, of je deze challenge nou gaat doen of niet. Als je besluit om niet deel te nemen, dan kijk je de volgende maand naar dezelfde persoon wanneer je in de spiegel kijkt.

Maar als je dit voor jezelf gaat doen vandaag… Als jij het genot ontdekt van het eten van heerlijke maaltijden, recepten en hier en daar een tussendoortje en zelfs toetje … terwijl je elke dag blijft afvallen… dan zul je volgende maand in de spiegel kijken en BLIJ ZIJN MET WAT JE ZIET!

Grijp je kans nu het nog kan…
Het is een wijs besluit en je lichaam zal je dankbaar zijn.

challenge-all-500px

JA, Ik wil beginnen met de Paleo Challenge!

(en ik krijg de TWEE fysieke boeken GRATIS thuisgestuurd)

logos-betalen

garantie

Ik nodig je uit om mee te doen aan de Paleo Challenge – 30 Dagen Paleo. Eet wanneer je honger hebt en neem de tijd om echt van je eten te genieten. Maak je ook niet te druk over sport, er zit een module bij maar dit is alleen als je je resultaten wilt maximaliseren. Ook zonder sporten gaan jouw kleren losser zitten, en zie je het vet van je lichaam verdwijnen.

Voel meer energie en slaap dieper… Zie hoe je gezondheid met sprongen vooruit gaat… En mocht je nou na 30 dagen dit programma te volgen niet compleet weggeblazen zijn met het resultaat, dan wil ik je verzoeken om een terugbetaling aan te vragen. Het is een win-win situatie. De enige manier waarop je kunt verliezen is als je NIKS doet. Maar ik raad je aan om snel te handelen want ik weet niet hoelang ik de gratis boeken nog weg blijf geven bij de Paleo Challenge.