Over Ons

“Paleo leven” is niet alleen maar een gezonde manier om te eten, het is een avontuur dat heel je leven lang duurt.

Bij Paleo.nl hebben we het idee dat iedereen de kracht heeft om zijn/haar gezondheid weer in eigen hand te nemen. Van het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaapt valt… Alles wat je in de tussentijd doet heeft een impact op jouw mentale en fysieke gezondheid.

Wij zijn hier om je te voorzien van de informatie, recepten en programma’s zodat jij de juiste beslissing kunt maken voor jouw lichaam.

Over Mitchel

Mitchel van Duuren
Mitchel van Duuren

Hey daar, ik ben Mitchel van Duuren. Sinds een jaar of tien ben ik betrokken bij de gezondheid van vele duizenden mensen op internet. Eerst als eigenaar van één van de grootste eiwitwebwinkels in Nederland – eiwitpoeder.nl – maar sinds de ontdekking van Paleo heb ik dit bedrijf verkocht (eiwitpoeder is niet Paleo) en ben ik mij gaan richten om het “Paleo virus” maximaal te verspreiden.

Ik ben deze website begonnen eind 2012 toen ik zelf op een gemakkelijke manier met Paleo een enorm resultaat had behaald, zowel op het gebied van energie als het bereiken van mijn ideale lichaam. En zodoende wil ik deze informatie zoveel mogelijk delen.

Ik blog al bijna 10 jaar over verschillende onderwerpen. Zo heb ik een blog gehad over het delen van informatie over superfoods, webwinkels, design inrichting en een blog waar ik mensen leer hoe ze succesvol hun kennis en passie om kunnen zetten in een online bedrijf.

Het leuke van een blog vind ik het delen van kennis, en de band die je kunt opbouwen met je lezers. Ik probeer in mijn blogs altijd zo transparant mogelijk te zijn, en schrijf altijd met de beste intentie. Met dit blog probeer ik een grote gemeenschap van paleo mensen bij elkaar te krijgen en echt een verschil te maken in de Nederlandse gezondheid.

Met ongeveer 1.000.000 mensen die diabetes hebben en 60% van de Nederlandse bevolking met overgewicht is dit naar mijn mening ook wel echt nodig. Mijn doel is om 100.000 mensen aan de paleo te krijgen!

Dit probeer ik voornamelijk voor elkaar te krijgen via internet, maar ook voor kleine (of grote) televisieopnames loop ik niet weg. Zoals hieronder op RTL4:

Verder ben ik trotse vader van twee zoons: Lucas en Oscar. En man van mijn prachtige vrouw Nathalia. Mijn leven is vol, en ik geniet en ben dankbaar voor alles wat er gebeurd.

Over Myra

Myra van der Koelen
Myra van der Koelen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd.

Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.

Je krijgt mij aan de telefoon als je belt, je ziet me voorbij komen in de Facebook groep en daarnaast verzorg ik administratieve taken binnen Paleo.nl.

Een echte duizendpoot. 😉

Over Sabine

Hallo, mijn naam is Sabine en ik regel de logistiek bij Foodie BV. Vanuit mijn achtergrond bij de post heb ik een liefde ontwikkeld voor bezorging, iedereen wordt blij van pakketjes.

Ik zorg ervoor dat alle bestellingen netjes bij jullie bezorgd worden, liefst een dag nadat de bestelling is geplaatst.

Over Hamist

Hee Hee!

Hamist Cornet
Hamist Cornet

Ik ben Hamist en sinds Augustus 2017 betrokken bij Paleo.nl – eerst als Implementatie Specialist in de Marketing afdeling en daarna opgeklommen tot Manager van het bedrijf.

Tegenwoordig hou ik mij bezig met het beheren van onze Social Media pagina’s.

Dus als je iemand hebt gesproken op Facebook of Instagram dan zal je waarschijnlijk met mij hebben gesproken 🙂

Naast mijn werkfunctie ben ik een jongeman die gek is op z’n vriendin en twee katten (hoe ik gek kan worden op mijn katten is een verhaal apart trouwens).

Nog meer interessante feitjes (of niet):

  • Voor een goed bord pasta ga ik mijn bed uit (niet echt Paleo – ik weet het)
  • Ik ben bang voor.. spinnen, Bah!
  • Bij mij gaan de voetjes zo nu en dan van de vloer (laatste tijd vooral Salsa)
  • Ik hou van reizen (2017 was Costa Rica en 2018 wordt het Thailand)
  • Ik heb Dominicaanse roots maar geboren en getogen in Twente
  • Tegenwoordig gek op Scandinavische detectives. Ken je The Bridge al? Nee. Aanrader! Het is een serie op Netflix.
  • Lees graag boeken over Marketing, Psychologie en zo nu en dan kan ik me verliezen in een goede thriller.
  • Heb dus twee katten (Budha en Binky) en zou er graag nog een grote knuffelhond bij willen – een Alaskan Malamute 🙂