Paleo benedict burger
Heerlijke burgers. En nog voedzaam ook!
Related Post
-
Lunch Break met Kipfilet, Broccoli en Druiven
Vandaag deel ik nog een voorbeeldje van een makkelijke lunch die je mee kan nemen…
-
Smoothie in 2 Kleuren
Deze smoothie kan je heel makkelijk aanpassen in de variant die jij het lekkerst vindt.…
-
Geroosterde Pompoenpitten met Kruiden
Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 15 minuten Porties: 4 Ingrediënten: 1 cup pompoenpitten 1 eetlepel olijfolie…
View Comments (5)
Erg lekker en gemakkelijk te maken.
Het gepocheerde eitje boven op... ik ben fan!
Ik hou er van op mijn burger te toppen met wat slierten gekarameliseerde ui:)
Klinkt heerlijk!
Klinkt lekker! Een vraagje: Paleo mayonaise: hoe maak je die precies?
Hierbij een voorbeeld:
Ingrediënten:
2 eidooiers (op kamertemperatuur)
2 theelepels Dijon mosterd
360 ml milde olijfolie (of avocado-olie)
2 eetlepels vers citroensap
2 eetlepels appelazijn
1/2 theelepel zeezout
Bereiding:
1. Voeg de eidooiers en Dijon mosterd bij elkaar in een komen mix tot één geheel.
2. Tijdens het mixen, voeg je langzaam en beetje bij beetje de olie toe. Start met een paar druppels. Blijf besprenkelen totdat de mix meer de consistentie krijgt van mayonnaise. Blijf de olie toevoegen tot alles opgenomen is. Blijf mixen tot je de juiste dikte bereikt hebt. Als het nog niet dik genoeg is voeg je gerust nog wat meer olie toe.
3. Doe de citroensap en azijn erbij, hierdoor krijgt de mix een lichtgele kleur.
4. Voeg wat zout toe. Als je de mix te dik vindt kun je wat water of citroensap extra toevoegen.