X

Paleo benedict burger

Heerlijke burgers. En nog voedzaam ook!

Gastblogger: Sinds we per 1 December 2016 over zijn gegaan naar onze nieuwe website hebben we de artikelen die geschreven zijn door een divers aantal mensen gegroepeerd onder het account "gastblogger". Wil je ook schrijven voor Paleo.nl maar wel een eigen profiel opbouwen dan is dit mogelijk. Laat een bericht achter via ons contactformulier.

View Comments (5)

  • Erg lekker en gemakkelijk te maken.

  • Jess @ Allore foodies says:

    Het gepocheerde eitje boven op... ik ben fan!
    Ik hou er van op mijn burger te toppen met wat slierten gekarameliseerde ui:)

    • Charlotte van Liessum says:

      Klinkt heerlijk!

  • Klinkt lekker! Een vraagje: Paleo mayonaise: hoe maak je die precies?

    • Charlotte van Liessum says:

      Hierbij een voorbeeld:

      Ingrediënten:
      2 eidooiers (op kamertemperatuur)
      2 theelepels Dijon mosterd
      360 ml milde olijfolie (of avocado-olie)
      2 eetlepels vers citroensap
      2 eetlepels appelazijn
      1/2 theelepel zeezout

      Bereiding:
      1. Voeg de eidooiers en Dijon mosterd bij elkaar in een komen mix tot één geheel.
      2. Tijdens het mixen, voeg je langzaam en beetje bij beetje de olie toe. Start met een paar druppels. Blijf besprenkelen totdat de mix meer de consistentie krijgt van mayonnaise. Blijf de olie toevoegen tot alles opgenomen is. Blijf mixen tot je de juiste dikte bereikt hebt. Als het nog niet dik genoeg is voeg je gerust nog wat meer olie toe.
      3. Doe de citroensap en azijn erbij, hierdoor krijgt de mix een lichtgele kleur.
      4. Voeg wat zout toe. Als je de mix te dik vindt kun je wat water of citroensap extra toevoegen.

Related Post