X

New York “Cheese” cake

Heerlijke Paleo cake

Danielle:

View Comments (9)

  • Uh, wat doe je met die liter kokend water?

    • punt 3.... Plaats dit in een braadslede en vul deze met water tot ¼ van de hoogte van de springvorm.

    • Ik denk dat je dat in de braadslede moet gieten.

  • Inderdaad.... waarom een liter water koken en er dan niets mee doen?

  • je bakt de cheesecake au bain marie ofwel in een waterbadje. eerst zet je de springvorm in de braadslee en je giet het water aan de buitenkant erbij.

  • Bodem; speculaarkruiden?
    ik denk speculaaskruiden ;-)

  • Echt super lekker geworden, was wel wat meer werk zonder keukenmachine Haha! Ik vroeg me alleen af: hoeveel calorieën zitten erin en wat zijn de macro’s?

  • Hoe te bewaren. Kun je de cheese cake ook 2 dagen eerder maken bewaar je hem dan in koelkast of vriezer

    • Dennis Van Gerven says:

      Hoi Ingrid,

      Je kunt hem dan nog gewoon in de koelkast bewaren :-)

Related Post