- 7 jaar ago
Danielle
Marokkaanse één-pan met vis
Haal de Marokkaanse keuken in huis
Related Post
-
Lunch Break met Kipfilet, Broccoli en Druiven
Vandaag deel ik nog een voorbeeldje van een makkelijke lunch die je mee kan nemen…
-
Smoothie in 2 Kleuren
Deze smoothie kan je heel makkelijk aanpassen in de variant die jij het lekkerst vindt.…
-
Geroosterde Pompoenpitten met Kruiden
Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 15 minuten Porties: 4 Ingrediënten: 1 cup pompoenpitten 1 eetlepel olijfolie…
View Comments (9)
Ga dit recept zeker een keer maken. Er zitten in iedergeval niet van die vreemde kruiden en toevoeging in. De ingrediënten voor dit recept heb ik wel in huis.
Dank je wel
Ziet er heel lekker uit, maar......waarom een "blik" gepelde tomaten, de tomaten zijn nu spotgoedkoop en super lekker, beetje jammer om dan een blik te nemen, met misschien de onnodige toevoegingen die heel vaak in die blikken zitten.
Ik maakte al soort gelijk recept met vis, garnalen en mosselen, en verse tomaten. Heerlijk met bloemkoolrijst ! ! !
Hallo zou ik dit recept van jou mogen hebben aub, stuur maar naar
Ml.Van.Raemdonck@icloud.com
Alvast bedankt !
Van de week gegeten et was heerlijk!!!!
Dit recept is voor herhaling en zit in onze bewaarmap
Ik heb het zondag gemaakt. Ik vond er weinig smaak aan zitten dus hebben we er sambal bij gedaan
Mieke
Whow wat een smaak explosie. Super lekker, dat ga ik vaker maken...dank je wel voor het delen van dit recept
Hoi Nikkie,
Bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat het recept je zo goed is bevallen!
Heerlijk recept. Ik heb zelf nog het zest van een halve citroen toegevoegd. Dat maakt het iets frisser.
Goed om te horen Allard!!