X

Gevulde puntpaprika’s met bloemkoolcouscous

Perfect als lunch, tussendoor... en eigenlijk op elk moment van de dag.

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

Danielle:

View Comments (6)

  • dit lijkt mij een heerlijk recept met veel mogelijkheden!
    bedankt.

  • geertje souverein says:

    Ja ik ben ook sinds 2013 bezig en het ging heel goed.Heb vorig jaar een kleine terugslag gehad.Maar gelukkig de draad weer op kunnen pakken.En het gaat stapsgewijs beter.gr geertje

  • ziet er lekker uit, zelf zou ik nog gehakt erdoor heen bakken en dan de paprika vullen .. voor iets meer vetgehalte of ja hmm spekjes. En vraagje waar of hoe kom ik aan goede runderbouillon? ik wil hem zonder suiker kopen..

  • Heb dit recept gemaakt omdat ik nog een beetje bloemkoolcouscous over had. Ik had enorme trek dus wilde graag snel eten en dat is gelukt. Paprika wassen, open snijden, couscous er in en ik had nog een worstje die ik er in plakjes over had gedaan. Heerlijk. Volgens mij ook lekker als je het een half uurtje in de oven zet. Goed idee en zo simpel!

  • Een half uurtje is veel te lang! Puntpaprikas zijn niet alleen zoet, maar ook heel snel mals. 10 minuten tot een kwartier is zeker lang genoeg. Overigens een heerlijk recept, ook op de bbq.
    Groetjes, Chris

  • op hoeveel graden worden die puntpaprika gaar in de oven ?
    Ziet er allemaal heel lekker uit. Alles is klaar en staat klaar om in de oven te gaan. °c ?

Related Post