Gegrilde ananas met kokosroom, pistache en munt
Haal de zomer in huis met dit tropische gerechtje
Related Post
-
Lunch Break met Kipfilet, Broccoli en Druiven
Vandaag deel ik nog een voorbeeldje van een makkelijke lunch die je mee kan nemen…
-
Smoothie in 2 Kleuren
Deze smoothie kan je heel makkelijk aanpassen in de variant die jij het lekkerst vindt.…
-
Geroosterde Pompoenpitten met Kruiden
Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 15 minuten Porties: 4 Ingrediënten: 1 cup pompoenpitten 1 eetlepel olijfolie…
View Comments (8)
Wel erg veel suiker; honing, kokosbloedsuiker en de fructose van de ananas
Wat moet de inhoud van het blik kokosmelk zijn. Je hebt ze van heel klein tot groot.
Mitch,
Fantastisch recept, overheerlijk.
Overheerlijk en dan had
Ik heb geen kokosbloesemsuiker gebruikt, maar wel weer honing in de kokoscreme. Ga dit vaker doen.
Een heerlijk recept . Ik heb alleen een probleem met de cocosroom. Ik verwacht een soort slagroom maar bij mij blijft hij te vloeibaar. Zet het blik eerst in de koelkast, gebruik alleen het gestolde deel van de Cocos. Heb het nu drie keer geprobeerd maar het lukt me niet. Please wat doe ik verkeerd.
Gebruik je wel een volvette kokosmelk?
Gr Simone - Team Foodie
Ik heb een lait gebruikt met 20gr. Vet. We hebben hier in Frankrijk verschillende merken van 5 Gr. Tot 20 Gr. Dus ik hoop dat dat voldoende is?
Ja dat zou wel voldoende moeten zijn. Wij gebruiken bijvoorbeeld altijd de kokosmelk van Aroy D, kun je daar aan komen?
Gr Simone, -Team Foodie