Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Om de Tafel met Mitchel van Paleo.nl Je Kunt Mij Zien als de Boodschapper

Verleden week heb ik een klein interview gedaan over Paleo. In deze video geef ik antwoord op de volgende vragen:

 • Wie is Mitchel?
 • Hoe ben je in aanraking gekomen met Paleo?
 • Hoe ben je met Paleo.nl begonnen?
 • Wat wil je bereiken met Paleo en met de website Paleo.nl?
 • Heb je nog tips voor mensen die willen beginnen met Paleo?
 • Wat voor soort sport doe je zelf?
 • Wil je verder nog iets kwijt?

Ik hoop dat jullie de video leuk vinden om te bekijken. Het geeft een kleine blik achter de schermen en mocht je het gezicht achter Paleo.nl niet kennen dan is het direct een leuke kennismaking.

Er is daarnaast nog iets anders waar ik het met je over wil hebben. 

Zoals ik ook in de video al vertelde ben ik NIET de bedenker van het Paleo dieet. Ik ben deze manier van leven slechts op het spoor gekomen tijdens mijn reis in Amerika eind 2012. En nu maak ik mezelf al bijna een jaar hard om deze levenswijze uit te dragen in Nederland. Je kunt mij zien als de boodschapper.

Niet de bedenker.

Deze Paleo lifestyle heeft mijn leven revolutionair op zijn kop gezet. Ik voel me ontzettend energiek, heb het lichaam waar ik altijd van droomde en spring elke dag mijn bed uit om weer aan een nieuwe dag te beginnen.

Dit gun ik iedereen. Mijn enige doel is om andere mensen zich ook zo te laten voelen.

Paleo draait niet om mij als persoon. Je kunt het leuk vinden wat ik doe, en hoe ik dit doe. Of niet. Ik hoop in ieder geval dat je mijn enthousiasme voor Paleo kan waarderen. 😉

In dit enthousiasme heb ik in het verleden Engelse stukken tekst vertaald naar het Nederlands. Er is veel informatie te vinden over Paleo in het Engels, en mijn doel was om dit ook toegankelijk te maken voor Nederlanders. Het Nederlands leest voor een hoop mensen nu eenmaal gemakkelijker als het Engels. Ik heb in de laatste update van deze website alle bronnen vermeld die ik gebruikt heb om de artikelen te schrijven.

Door deze artikelen te vertalen heb ik zelf enorm veel geleerd. Al ruim een jaar lees ik bijna elke dag een aantal nieuwe artikelen op het gebied van voeding en gezondheid.

Wil ik mezelf een expert noemen? Nee. Maar toch gebeurd er wat als je elke dag uren door de informatie heen leest. Kennis en kunde doe je op door te studeren en te herhalen.

Als je elke dag een paar uur gaat tennissen, denk je dat je na een jaar een betere tennisspeler bent? You bet ya!

Hoewel ik dus geen voedingsleer heb gestudeerd, voel ik me wel comfortabel bij de kennis die ik overhandig. Juist ook omdat ik zelf het levende bewijs ben dat dit werkt.

Daarnaast hoef je niet alleen mij te geloven. Ook de vele Paleo succesverhalen spreken voor zich.

Door de kennis die ik heb opgedaan is het voor mij steeds gemakkelijker geworden om moeilijke informatie (uit studies of wetenschappelijke blogs) te consumeren en dit in mijn eigen “meer begrijpbare” taal te verwoorden.

Dit is dan ook wat de toekomst zal gaan brengen. Eigen content (dit kan zijn video, audio of geschreven content), maar geen herschreven teksten meer uit het Engels.

Paleo begrijpbaar maken, en toegankelijk maken voor de massa. Mijn doel is niet om de wetenschapper uit te hangen.

Ik weet dat ik met mijn kennis over voeding en training (en mijn enthousiasme) 90% van de mensen vooruit kan helpen. Dat is mijn doel. Een impact maken.

100.000 mensen in Nederland aan de Paleo helpen. Paleo op de kaart zetten. Maar ik ben niet de enige boodschapper. Ook jij bent er één. Jij bent ook een warrior. Samen kunnen we het verschil maken.

Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen.

Hartelijk welkom bij een nieuw tijdperk. De Paleo Revolutie. Laten we er samen wat van maken!

 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

6 reacties Plaats reactie

 1. Dank je Mitch voor alle info. Vooral die energie is voor mij van levensbelang, na alle operaties ben ik uitgeput. Ik eet nu meer eiwitten-in natuurlijke vorm- en groenten. Ik bereid me voor op de 23e darmoperatie, en de focus op mijn voeding is momenteel ’t enige lichtpunt. Ik voel me in ieder geval beter dan de afgelopen helse jaren. Voeding was ook eigenlijk de oorzaak van mijn darmziekte. Gr.kim.

  Beantwoorden
 2. Leuke video en artikel! Heel echt, en geeft helemaal het gevoel weer waarin deze website is gemaakt. Go Mitch!

  Beantwoorden
 3. Jeeeeeeeej Mitch! Leuk gedaan, dit is hoe we het graag hebben: paleo tips vanuit JOUW eigen stem en ervaring. Toffe wending…

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest