Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Wat dacht je van een flinke snuff kurkuma en zwarte peper bij de kerrie en koriander? Is weer een rede om gebruik te maken om kurkuma te verwerken????.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
8 reacties Plaats reactie
Ik neem aan dat de soep met de staafmixer nog even gepureerd moet worden?
Hi Karin,
Daar heb je helemaal gelijk in! We zijn een stapje vergeten.
Bedank voor je oplettendheid, het is meteen aangepast 🙂
Gr, Simone – team paleo
Kun je niet beter de spinazie er op het allerlaatst doorheen doen voor het mixen? Dan blijven de smaak en de vitamines beter behouden.
Hi Margreet,
Dat kan uiteraard ook!
Gr, Simone – team paleo.nl
bedoel je gedroogde poeder koriander of het blad?Of kan ook in de vijzel gecrusht koriander zaad?(ben ik zelf erg gek op.)
Hi,
Wij gebruikten gedroogd korianderblad. Maar als jij gecrusht korianderzaad lekkerder vindt zou ik vooral die gebruiken 🙂
Gr, Simone – team paleo.nl
Wat dacht je van een flinke snuff kurkuma en zwarte peper bij de kerrie en koriander? Is weer een rede om gebruik te maken om kurkuma te verwerken????.
De soep is uitstekend en zal nog dikwijls gemaakt worden.
Bedankt