Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Relinde van den Dungen

Hoi 🙂

Mijn naam is Relinde en ik ben net toegetreden tot de club van veertigers hihihi. Samen met mijn dochter woon ik in het prachtige Brabant.

Sinds 2014 ben ik volop met Paleo bezig en sinds 2018 ook met Keto…. Waarom? Omdat ik de ziekte van Hashimoto heb en hierdoor mijn energie compleet was kwijtgeraakt en allerlei kwaaltjes kreeg. Dankzij Mitchels advies heb ik mijn voedingspatroon compleet aangepast aan de Paleo levensstijl… mijn energie kwam weer terug! En de kwaaltjes zijn verminderd tot zelfs verdwenen.

Heel graag breng ik mijn ervaringen over naar iedereen zodat jullie ook weer energie terug kunnen krijgen en zoveel mogelijk doei doei kunnen zeggen tegen kwaaltjes 😉

Om de laatste kilootjes kwijt te raken, ben ik sinds 2018 bezig met het Keto dieet. Dit is de strengere vorm van de Paleo levensstijl. Tot nu toe zie ik mijn middel steeds slanker worden door gewoon bewust gezond koolhydraatarm te blijven eten. Zeker dus een aanrader voor iedereen die gezond wil afvallen 🙂

In mijn vrije tijd kijk ik heel graag naar films & volg ik diverse TV-series, maar je kan mij ook terugvinden op de bank met een goed boek van Dan Brown of Terry Pratchett. Tevens hou ik ervan om lekker buiten te gaan wandelen en te gaan sporten om mijn energie weer een extra boost te geven. Love it!

Het fijne aan Foodie is dat het een klein bedrijf is, waardoor het gezellig, informeel en persoonlijk is. Dit vind ik een hele fijne manier van werken. Wanneer je flexibel bent, zijn zij dat net zoveel. Dat komt niet vaak voor bij werkgevers. Het leuke aan de klantenservice is dat je bij iedere mail en ieder telefoontje jezelf weer kunt bewijzen. Iedere klant is even bijzonder en verdient een goede service. Goede service leidt tot meer blije klanten, blije klanten zijn trouwe klanten!

Je krijgt mij aan de telefoon als je belt, je ziet me voorbij komen in de Facebook groep en daarnaast verzorg ik administratieve taken. Een echte duizendpoot 😀

Groetjes,
Relinde

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest