Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paprikasoep Heerlijk in de winter om warm te eten, straks in de zomer koud ook heel geschikt!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

15 reacties Plaats reactie

  1. Azijn en basilicum?? Staan in het recept, maar niet in de ingredienten.

    Beantwoorden
  2. Ja ben ik ook benieuwd naar. In elk geval de hoeveelheid azijn.

    Beantwoorden
  3. Er missen ingrediënten in de lijst nl basilicum en azijn. Basilicum kan ik me nog voorstellen en kun je op smaak doen, maar azijn is vast een foutje. 🙂

    Beantwoorden
  4. Pureer de soep … En doe de basilicum en azijn erbij. ?

    Beantwoorden
  5. Idd Helen, ik zag ook azijn staan in het recept, maar niet in de ingrediëntenlijst.

    Beantwoorden
  6. Meer ingrediënten in de bereidingswijze dan bij de ingrediënten lijst

    Beantwoorden
  7. Ja, dat zag ik ook… Ben ook benieuwd wat voor azijn…?

    Beantwoorden
  8. Lekkere soep!
    Ik heb balsamico azijn gebruikt.

    Bij mij staan de ingredienten er wel bij.
    (of dit moet later toegevoegd zijn)

    Beantwoorden
  9. Omdat ik nog maar drie paprika’s ( twee rode en een gele) in huis had, heb ik nog wat tomaten toegevoegd. Een heerlijke soep. IK heb een heel klein scheutje rode wijnazijn toegevoegd. Voor herhaling vatbaar.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.