Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Bedankt Maat! Succesverhaal van Mark, een Vriend van Mitchel 'Ik heb meer zin in sporten gekregen'

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Mark! Dit is een speciaal verhaal voor mij, want Mark is een goede vriend van me. Ik heb hem verteld over het Paleo dieet, en uiteindelijk begon het te kriebelen en is hij begonnen.

Mark werkt in het buitenland (Nigeria), en is aangewezen op de kok in het complex. Hier zijn verhaal:

Hey Mitch;

Ik wilde toch iets met je delen over mijn Paleo ervaring… Omdat ik ondanks het vele sporten niet afviel maar zelfs aankwam ben ik sinds een paar maanden een grotere maat broek gaan kopen. Zo ook voor mijn “reis kleren”…

Omdat ze niet zo goed kunnen wassen in Nigeria, neem ik niet mijn beste kleren mee want dat is zonde, maar met reizen wil ik ook niet in mijn oude kloffie lopen…vandaar dat ik reis kleren heb 😉

Zes weken geleden heb ik je een mailtje gestuurd dat ik van mening was dat Paleo voor mij niet werkt omdat ik veel op reis ben en niet altijd de keuze kan maken wat ik eet. Je hebt me weten te overtuigen en met het boek “Paleo Revolutie” in de hand ben ik met Paleo begonnen. Ik heb de koks in de estate en kantoor verteld wat ik wel en niet mocht eten en zij hebben vanaf dag één rekening gehouden met mijn ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast bleef ik veel sporten maar achteraf op de verkeerde manier…veel cardio-fitness en met kracht training vele herhalingen…ook dat heb ik aan de hand van het boek “Paleo Revolutie” waardoor ik meer zin heb gekregen in het sporten en nu beter in m’n vel zit.

Omdat ik vandaag naar huis vlieg heb ik dus mijn reiskleren weer uit de kast getoverd en nu heb ik dus het probleem dat m’n broek en riem niet meer passen…m’n overhemd zit echter beter omdat het wat losser zit bij m’n buik 😀

Een tijdje terug hadden we een feestje in Nigeria en had ik een paar (hooguit) vier biertjes op…het klopt inderdaad wat er in je boek staat dat alcohol je hongerig maakt…want na twee biertjes vergreep ik me toch weer aan de snacks (bitterballen en loempia’s) en voelde ik me eigenlijk gewoon ‘vies’…

Mijn uitdaging voor de komende weken in Nederland / Italië is dat ik wat vaker mijn alcoholische versnaperingen laat staan ook tijdens de gezellige middagjes terras / strand met de jongens.

Heb je tips hoe ik beter van de alcohol kan blijven? haha

Bedankt maat! Dankzij jou voel ik me een stuk beter!

Groet, Mark

Voor mij persoonlijk echt een topverhaal omdat het geschreven is door een goede vriend. Waar een hoop vrienden van onze groep zich nog steeds elk weekend “volgooien” (waar niks mis mee is, ieder zijn keuze) heeft Mark het Paleo ding opgepakt op de best mogelijke manier voor hem. En daar ben ik trots op, en natuurlijk ook op het resultaat!

Vorige week zaten we op het terras en het was duidelijk zichtbaar voor iedereen dat Mark een stuk beter in zijn vel (en broek) zat! 😉

Dit zijn de redenen dat ik dit doe, en waar ik elke ochtend mijn bed voor uit vlieg! Spectaculaire resultaten door gewone mensen zoals jij en ik.

Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

1 reactie Plaats reactie

  1. Q: Heb je tips hoe ik beter van de alcohol kan blijven?
    A: Ik heb op 11-11-2012 op facebook een aankondiging gedaan dat ik eens 365 dagen zonder alcohol ga leven. Bijna iedereen reageerde. De stok achter de deur. De eerste dagen waren wat onwennig. Daarna zwakte het al snel af. Elke maand op de 11e (als ik het niet vergeet) plaats ik een kort bericht op facebook: x maanden #365av. Helemaal stoppen ga ik niet maar ik heb nu de afspraak met mezelf gemaakt dat ik het na dit jaar alleen ga doen als we uit eten gaan en dat doen we niet echt heel vaak. Succes!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest