Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Bospaddenstoelen ragout met tapiocabroodjes Een overheerlijke paleo ragout!

Een overheerlijke ragout kun je ook gewoon maken als volwaardig paleo recept

Een echt receptje voor de winter of herfst. Ik zie mezelf hier al van genieten als het buiten koud en guur is en het regent. Een overheerlijk verwarmend gerecht.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

25 reacties Plaats reactie

  1. Staan de ingrediënten een beetje door elkaar? Arrowroot in de broodjes of in de ragout? en het ei? In de broodjes neem ik aan?

    Beantwoorden
  2. Lekker, ga ik het weekend maken. Misschien vandaag al meteen.

    Beantwoorden
    • Ik heb er 6 van gemaakt, ze zitten in de oven, benieuwd hoe ze smaken!

      Beantwoorden
  3. De ingrediënten lijst correspondeert niet helemaal met de bereiding. Bv voor de broodjes staan er enkel droge ingrediënten en de arrowroot komt niet terug in de bereiding.
    Ik wil t graag gaan maken, zou je er nog even naar kunnen kijken?
    Tnx!

    Beantwoorden
  4. En je hebt t over bakjes, ipv broodjes……
    Nou heb ik laatst een ander paleo ragout recept gezien waar bakjes werden gemaakt ipv broodjes…….
    Beetje apart.

    Beantwoorden
  5. Excuus. Nog niet helemaal wakker.
    Ik begrijp nu pas welk bakje…..
    Blond.

    Beantwoorden
  6. Avatar

    Waar moet nu de arrowroot bij? Het staat als ingrediënt voor de broodjes. Help!

    Beantwoorden
    • Klopt, viel me ook op. En het ei hoort juist weer bij de broodjes volgens mij ipv bij de ragout.

      Beantwoorden
    • De arrowroot moet in de ragout, dat is een verdikkingsmiddel!

      Beantwoorden
    • Arrowroot is een bindmiddel, dus ik denk bij de ragout om het dikker te maken.

      Beantwoorden
  7. het recept voor de broodjes is niet compleet? hoeveel water en hoeveel olie op het droge gewicht?

    Beantwoorden
  8. Hoe krijg ik een deeg zonder vocht voor de broodjes?

    Beantwoorden
  9. Hoi
    De ingrediëntenlijst komt niet overeen met de bereidingswijze.
    Hoeveel kokosmeel gaat er in het beslag voor de broodjes? 100 of 40 gram?

    Beantwoorden
  10. Die kippenbouillon, bedoel je daar bouillon van blokjes mee(bevat dan E621 of gistextract, toch?) of uit een potje. Of maak je die zelf van echte (niet-plof)kip?

    Beantwoorden
  11. Super lekkere Paleo (Kaiser) broodjes! Ingredienten zoal aangegeven,
    hete luchtoven op 190 C en 40 minuten gebakken, krokant van buiten en zacht van binnen…….hmmm

    Beantwoorden
  12. Heb de broodjes gemaakt. Maar die zijn niet te eten met zoveel olijfolie. Had al m’n twijfels. Marja je weet maar nooit hoe iets uitpakt. Maar dit worden letterlijk oliebollen

    Beantwoorden
  13. Tapiocameel bestaat voor 85 % uit koolhydraten. Lijkt me niet Paleo toch?

    Beantwoorden
    • Hi Heleen,

      Tapioca is zeker wel paleo, dat staat los van de koolhydraten.
      Tapiocameel bewast niet super veel voedingsstoffen en zou daarom nooit je hele maaltijd moeten beslaan, maar over het algemeen wordt het zo ook niet gebruikt.

      Gr, Simone -Team paleo

      Beantwoorden
    • Hi Annelies! Geeft niet. Dan weet je dat jij het in ieder geval niet lekker vindt 🙂

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.